Shares

Wat is Immersion 500?

Ben jij ook gek op de Japanse, Koreaanse of Chinese cultuur? Wat zou je doen als je morgen in de straten van Tokyo, Seoul en Shanghai rondliep en de taal vloeiend kon spreken? Je bent niet de enige! Bij Immersion leer je met 500 anderen in een weekend Japans, Koreaans en Chinees! 

Inhoudsopgave

 1. Een weekend lang jouw favoriete taal leren
 2. Leer 500 nieuwe mensen kennen
 3. Neem een duik in de Aziatische cultuur
 4. Oefen met echte native sprekers
 5. Mini Asia Experience
 6. Loyalty korting
 7. Wat nu?

1. Een weekend lang jouw favoriete taal leren

14 uur intensief leren

Hoe zou je het vinden om 1 weekend lang jouw favoriete taal intensief te leren? Heb je weleens geprobeerd om 10+ uur achter elkaar Japans, Koreaans of Chinees te leren? Kun je dit volhouden of raak je snel afgeleid?

Lessen, cultuur workshops & games

Tijdens Immersion ben je met 500 anderen die net zo hard willen studeren als jij om echt wat te leren. We wisselen het leren af met leuke cultuur workshops, games en nog veel meer zodat je altijd vers blijft! Van 10:00 tot 17:00 leer je over de volgende onderdelen:

 • Grammatica
 • Woordenschat
 • Luisteren & Spreken
 • Lezen & Schrijven
 • Cultuur

In een weekend net zoveel leren als in 8 weken

Doordat je met 500 anderen bent, ben je nog meer gemotiveerd om intensief te leren. Normaliter krijgen onze studenten 1,5 uur per week les. Bij Immersion 500 leer je ongeveer 14 uur in een weekend. Dit staat gelijk aan 8 weken les!
Let op: we beweren niet dat je in 1 weekend genoeg leert om de taal vloeiend te spreken maar je zet jezelf in een snelkoker, waarbij je in een korte tijd extreem veel leert.

Bekijk hier de officiële Immersion 500 trailer

2. Leer 500 nieuwe mensen leren

Leer nieuwe mensen kennen

Hoe zou je het vinden om honderden anderen te leren kennen die precies dezelfde passie en interesses delen met jou? Een leuke groep mensen die net zoveel van anime, k-pop of Chinese cultuur houden als jij? Mensen die je direct begrijpen? Mensen met wie je eindeloos kunt praten over je favoriete hobby’s?

Bij Immersion leer je niet alleen extreem veel over jouw favoriete taal en cultuur, maar je maakt ook super snel nieuwe vrienden. Dit is wat Bryan hierover had te zeggen: “Ik kan het niet anders beschrijven dan 1 grote familie.”

Bekijk hier de Kalligrafie workshop

3. Neem een duik in de Aziatische cultuur

Ben jij weleens naar Japan, Korea of China geweest? Of ben je van plan om die kant op te gaan? Deze landen hebben zo’n uitgebreide en diepe cultuur, waardoor het bijna onmogelijk is om dit allemaal in een korte tijd mee te maken…

Vandaar dat wij de cultuur workshops hebben georganiseerd met de gedachtegang ‘als jij niet naar Japan, Korea of China kan, brengen wij de cultuur naar jou toe!’.

Japanse, Koreaanse en Chinese workshops

Tijdens Immersion 500 ga jij samen met de Immersion family ervaren hoe het is om de Aziatische cultuur van dichtbij mee te maken. Je ervaart onder andere deze cultuur workshops:

 • Kalligrafie, verdiep je in de eeuwenoude Japanse en Chinese karakters en leer van echte Japanners en Chinezen. Kom volledig tot rust en ga met jouw meesterwerk naar huis.
 • Koreaans en Japans koken, leer je favoriete Tteokbokki of Japanse curry maken.
 • Manga workshop, leer jouw eigen manga tekenen van professionele manga artiesten.
 • K-pop dans, breng je inner idol naar buiten met de K-pop dans workshop.
 • Overige workshops: Japanse dans, Japanse kinderspelletjes, Korean Soju games, Matcha workshop en meer!

Bekijk hier wat anderen van Immersion vinden

[thrive_leads id=’753′]

4. Oefen met echte native sprekers

Het is heel effectief om met Nederlanders te leren die net zoals jij vanaf nul  zijn begonnen. Je kunt heel goed vragen stellen in het Nederlands, maar wil je uiteindelijk niet met een echte Japanner, Koreaan of Chinees oefenen?

Wil je de kleine trekjes die ze hebben meemaken zoals het buigen, manieren of uitspraak? Deze kleine details maken nu net het verschil tussen een Nederlander en native speaker. Tijdens Immersion krijg jij genoeg kans om met echte native speakers te oefenen!

5. Mini Asia Experience

Stel, je loopt rond in de straten van Shinjuku, Seoul of Shanghai… Je komt een eettent tegen die je favoriete Ramen, Gimbap of Shao Kao verkoopt. Je loopt naar binnen om te bestellen en wat blijkt?! De winkelier spreekt geen Engels. “Sh*t! Wat nu?!”

Nu ga je dit probleem niet meer krijgen! Tijdens Immersion hebben wij namelijk de Mini Asia Experience! Wij brengen de street food kraampjes naar jou toe. Wil je Gimbap bestellen? Dan moet je de Koreaanse zinnen kennen anders krijg je niks van de winkelier! Wil je Takoyaki of Shao Kao bestellen? Dan moet je dit in het Japans of Chinees doen. Hierdoor oefen je direct wat je tijdens de lessen leert en brengen wij Azie naar jou toe!

Bekijk hier de Immersion aftermovie

6. Loyalty korting

Immersion is een plek om vrienden te maken en jouw favoriete taal te leren. Maar lijkt het je niet leuk om met twee vrienden naar Immersion te gaan? Speciaal hiervoor hebben we de Loyalty Pass. Met de Loyalty Pass krijg jij korting en een paar extra vette perks. Zo mag je bijvoorbeeld jouw roommates selecteren! Dus tag snel twee vrienden en let’s goooo!

Wat nu?

 1. Wil je meer informatie over Immersion 500? Download dan hier de gratis infogids en zet jezelf alvast op de lijst. Klik hier en download de infogids >>
 2. Welke vrienden van jou mogen dit absoluut niet missen? Tag ze hieronder in de Facebook comments:

Comments are closed